петак, 18. јануар 2013.

Trke konja i prognoza rezultata kladjenja

Трке коња више опклада
Пунтерс често покушати повећати своје шансе за велике исплате комбиновањем две или више одабире на опкладу. Ако сви они победити онда сте могли бити на за велики исплату. Испод су уобичајене тркачки коњ више опклада, шта они значе и како су многи опклада су укључени. Користите следеће да се види колико опкладе сваке врсте постоје, зависно о томе колико сте направили одабир.
Колико опклада?
Ако комбинујете избор колико различитих комбинација можете направити?
Трикие

Трикие је четири опкладе укључују три одабира на различите догађаје. Опклада укључује три паровима и један требле. Два вашим одабирима морају бити успешни како би добили поврат.
Патент
Патент се састоји од седам опклада које укључују три одабира на различите догађаје. Опклада укључује сингл на сваком избору, три двокреветне и 1 требле. Ако један избор је успешно ћете добити поврат.
Јенки
Ианкее се састоји од 11 опклада које укључују четири одабира на различите догађаје. Опклада укључује шест парова, 4 треблес и акомулатор. Најмање две од својих одабира морају бити успешни како би добили поврат.
Луцки 15
Луцки 15 се састоји од 15 опклада које укључују четири одабира на различите догађаје. Опклада се састоји од четири сингла, 6 паровима, 4 треблес, и један четвороструким. Ако један одабир побједи, кладионице често ће дати утеху враћа попут двоструке или требле су изгледи изгледи. Ако су сва четири одабира победити, онда често кладионице ће дати бонус од 10% или више на укупних приноса. За сваки-пут срећних 15 опклада утјеха је нормално само плаћени на победу делу опкладу. Због тих бонуса, Луцки 15 опклада често мисли добра вредност више опклада.
Канађанин
Канадски је такође познат као Супер Ианкее и састоји се од 26 опклада које укључују пет одабира на различите догађаје. Опклада укључује 10 парова, 10 треблес, 5 фоурфолдс плус акумулатор. Најмање две од својих одабира морају бити успешни како би добили поврат.
Луцки 31

Луцки 31 има 31 понуде! Она се састоји од пет селекција у различитим догађајима. Окладе су пет синглова, 10 у паровима, 10 треблес, 5 фоурфолдс и акомулатор. Као и код Луцки 15, ако је само један избор победе, враћа често су плаћени до двоструких или требле превага. Ако свих пет одабира победити, бонус често се плаћа од 15% навише до укупних приноса. Ако место и сваки пут Луцки 31, нормално бонус само се плаћа на победу делу опкладу.Хеинз
Хеинз је састављена од 57 опклада и то име долази од 57 сорти које печени пасуљ израду фирма једном имали! Ова опклада укључује шест одабира на различите догађаје. Опклада укључује 15 парова, 20 треблес, 15 фоурфолдс, 6 фивефолдс и акомулатор. Најмање два од својих одабира морају бити успешни како би добили поврат.
Луцки 63
Попут сретног 03:31, али с друге селекције. Састоји се од 63 опклада укључују шест одабира на различите догађаје. Опклада укључује шест синглова, 15 у паровима, 20 треблес, 15 фоурфолдс, 6 фивефолдс и акомулатор. Ако само један избор победе, враћа често су плаћени до двоструких или требле превага. Ако су сви одабири шест победа, бонус често се плаћа, обично од 20% + укупним враћа. Уз сваки-пут срећних 63 опклада утјеха је нормално само плаћени на победу делу опкладу. Луцки 63 опклада су доста тополе хрт опкладе.
Супер Хеинз
Други избор додао да Хеинз, али овај пут нема никакве везе с печеним грахом. Супер Хеинз је састављена од 120 опклада које укључују седам одабира на различите догађаје. Опклада укључује 21 парова, 35 треблес, 35 фоурфолдс, 21 фивефолдс, 7 сикфолдс и акомулатор. Најмање две од својих одабира морају бити успешни како би добили поврат.
Голијат
Голијат је чудовиште опкладу, а састоји се од 247 опклада које укључују 08:00 одабира на различите догађаје. Опклада укључује 28 парова, 56 треблес, 70 фоурфолдс, 56 фивефолдс, 28 сикфолдс, 8 севенфолдс и акомулатор. Најмање две од својих одабира морају бити успешни како би добили поврат.
Направити свој сопствени Мултиплес Бет

 
Опис кладјења на Дневне ТиповеТакође можете направити свој сопствени вишекратници кладити се. Реците што сте хтели осам селекција, али само желео покрити их у треблес и шест набора. Гледајући на Голијата објашњење о можемо видети да ће то бити 56 треблес и 28 6 набора. Користите наш интерактивни алат овде горе да се види колико опкладе сваке врсте постоје, зависно о томе колико је избор желите покрити.
Израчунавање своје добитке на више опклада
Користите наш алат наставку радити колико можете зарадити, у зависности о којем кладити сте направили.
Тоте опкладеТо су збирка опкладе изворно доступних на Тоте, али сада уобичајена у целој пуно кладионицама. Заједничка тема је ипак да ваши добитци су овисни о томе шта други људи кладити, а тиме и не знате шта ваш повратак ће бити све док након трке (и) су готови.
Плацепот
Плацепот је популаран кладити у којем треба да изаберете коња у свакој трци да се налази. Било коњ треба победити у трци, дошао је у прва два, три или четири израчунава се како следи:
Трке од 2-4 тркача, твој коњ треба победитиТрке од 5-7 тркача, твој коњ треба доћи први или другиТрке од 8 -15 тркача твој коњ мора завршити први, други или трећиХандицап трке од 16 или више тркача ваш коњ треба завршити у прва четири.
Можете одабрати више од једног коња у свакој трци како би вам дати више шансе за успешно слетање опкладу. Тако, на пример, можда желите имати два избора у пет трка с једне расе покривено једног коња који мислите да би требао бити банкар направити оквир. Бет онда изгледа овако;
2 к 2 к 2 к 2 к 2 к 1 = 32 опкладе
Или, ако желите имати више одабира у неким тркама сте могли изабрати;
4 к 3 к 3 к 2 к 1 к 1 = 72 опкладе
Тхе плацепот се често сматра велику вредност улог за тркачки коњ бетторс и често се враћа велике дивиденде малим улозима. Његова позната као базен бет где сви улози су додане на базену, неки одбици од укупно су за трошкове, а победнички уноси удео оно што је остало. Ако нема победника онда плацепот фонд пребацити на други састанак. Пази за плацепот ролловерс јер су стварно добри вредност опкладе!
Добитци су проглашени за £ 1 питању, али можете направити мањи удео, кажу 10п или 20п по опклади.
Главни згодитак
Базен кладити као Плацепот где победник у свакој трци мора бити одабран.
Сцооп6?
Тоте је улог базен експонат у којој морате предвидети победника шест главних трка (у суботу) за прилику за освајање браник паи-оут.
Прогноза?
Прогноза опклада је место где можете предвидети први и други у коња или хрт трке. Равно прогноза је место где можете предвидети први и други у исправном редоследу. То је понекад познат као рачунарски равно прогнози или Екацта.
Обрнути прогноза опклада укључује два одабира у једној трци финишу 1. и 2. у било ком редоследу. Ова опклада укључује два одабира у једној трци финишу 1. и 2. у оба поретка. Као такав, он је две равне прогнозе
Трицаст
Слично прогнози, али купац треба предвидети први три кући, опет у исправном редоследу. То је обично доступна само у тркама с 6 или више тркача.
Сада знате све врсте опклада, што мислите да је најбоље?

Нема коментара:

Постави коментар