петак, 18. јануар 2013.

Man. United vs Liverpool

Ferguson je jos jednom pokazao da ima sluha kada je rec o dovodjenju igraca. Robin Van Persi igra u neverovatnoj formi. Veoma je bitan igraca na Old Traffordu. Postigao je najmanje 1 gol na poslednjih 8 od 10 meceva. Manchester United ima 7 bodova vise na tabeli od gradskog rivala ekipe Citija. United nema poraz na poslednjih 9 ligaskih meceva, 8 pobeda i 1 remi. U tom periodu su dali cak 25 golova. Imaju prosek od skoro 3 gola po mecu. Ove sezone na svom terenu imaju skor 9-0-1 28:13.
Brendan Rogers je sigurno doneo nesto novo u Liverpool. Na poslednjih 7 meceva sakupili su 15 bodova. Nisu konstantni. Trenutno su 8 mi na tabeli sa 31 osvojenim bodom. Za united pred ovaj mec zaostaju ogromnih 21 bod. Ali Liverpool nema nikakve sanse ove sezone za titulu. U gostima ove sezone imaju skor od 3 pobede, 4 remija i 3 poraza uz gol razliku 17:16.
Old Trafford je neosvojiva tvrdjava za Liverpool. Treba reci da je ovo najveci mec u Engleskoj. Dva najtrofejnija tima su upravo ova dva. Manchester je osvojio 19 titula, Liverpool jednu manje. Liverpool je kod kuce na poslednjih 6 meceva samo jednom pobedio Mancshester. Ferguson je na Old Traffordu sa svojom ekipom zabelezio 8 pobeda na poslednjih 9 meceva. U prvom delu sezone Mancester je kao gost slavio sa 1:2.

Pick: goals over 2,5


from: http://www.insider-dojave.com/linkovi/United-Liverpool/

Нема коментара:

Постави коментар