петак, 18. јануар 2013.

Bayern vs Valenica tip


Prvo kolo grupe F donosi nam jedan dobar mec u kojem bi trebali uzivati. Naime, sastaju se njemacki viceprvak Bajern i treceplasirana ekipa primere, ekipa Valencije. Pored ove dvije ekipe u grupi se jos nalaze Lil i prvak bjerolusije BATE. Bajern:
U ovu sezonu su krenuli sa velikim ambicijama, doveli par zaista dobrih pojacanja. Krenuli su ofanzivno na svim frontovima, pa su tako usli u seriju od 7 pobjeda u svim takmicenjima. Osvojili su super kup, prosli vec jedno kolo u njemackom kupu, a u ligi jos uvijek nisu nijedan bod prepustili protivnicima. Vjerovatno svi znate sta je bilo prosle sezone u LP, Bajern je dosao do finala, ali tu je ipak bio bolji Celzi nakon penala, i to je bilo veliko razocarenje za bavarce, narocito zbog toga sto se na njihovom stadionu igralo.
Valencija:
Nekako vec par sezona su takoreci treca najbolja momcad u Spaniji. U vecini slucaja se bore za to trece mjesto, medjutim ove sezone nisu bas najbolje krenuli. Prosle sezone su zavrsili kao treci u grupi jer su u posljednjem kolu izgubili, kasnije ce se ispostaviti od prvaka, Celzija u borbi za drugo mjesto. Pored ova dva kluba u grupi su bili jos Leverkusen i Genk.
Ove dvije ekipe sastajale su se 3 puta, i sva tri puta rezultat je bio identican 1:1. Mada od tih utakmica proslo je vise od 11 godina i sada mislim da ipak postoji razlika u kvaliteti izmedju ove dvije ekipe.

 Pick: home win

taken from  http://www.insider-dojave.com/linkovi/bayern-valencia/

Нема коментара:

Постави коментар